Ipari kenőanyagok

  • Kezdőlap
  • Termékek
  • Ipari kenőanyagok
  • Ipari hajtóműolaj

Ipari hajtóműolaj

Ipari hajtóműolajok különleges körülmények között történő használatra!
 

EvoFluid CLX:

EP hajtóműolajok
Nagy nyomású ipari hajtóműolajok EP (EP = extrém nyomás), nagyon jó nyomáselnyelő képességgel, még nagy, rángatózó és erősen változó terhelések mellett is. Optimális működési idő üzemolajként minden típusú sebességváltóhoz. Használja, ahol a speciális termikus vagy mechanikus terhelésekhez nagy teljesítményű hajtóműolajra van szükség, például bányászat, acélipar stb.

Az EvoFluid CLX egy CLP típusú cink nélküli hajtóműolaj, amely a magas kopásvédelem és a mikroszennyeződés ellenálló képesség mellett magas szintű védelmet nyújt a gödör és a gödör ellen. Ezenkívül hangsúlyozni kell a nagyon jó öregedési stabilitást és a nagy hőterhelési képességet, valamint a jó korrózióvédelmet és lebomlást. A termék semleges a szokásos tömítőanyagokkal szemben, és kompatibilis a színesfémekkel és a csapágyfémekkel.

Az EvoFluid CLX hajtóműolajok a DIN 51 517 3. rész szerinti CLP kenőolajok szerint vannak osztályozva, és különböző viszkozitási osztályokban kaphatók (pl. 68, 100, 150, 220, 320 és 460 mm² / s).

EvoFluid CLX-PG:

Teljesen szintetikus hajtóműolajok

Teljesen szintetikus, nagy teljesítményű CLP PG hajtóműolajok a DIN 51502 és a DIN 51517-3 szerint, speciális poliglikolokon alapulva. Különösen alkalmasak a hajtóművek és csapágyak magas hőmérsékletű kenésére, pl. B. naptárakban. A nagy hatékonyságú EP szerek kiválasztott oxidációs inhibitorokkal kombinálva alacsony súrlódási együtthatót és kiváló hőstabilitást eredményeznek. Ezért ideálisak olyan féreghajtóművekhez, amelyek magas hőmérsékleten működnek, és nehezen hozzáférhető hajtóművekhez, amelyek hosszú olajcsere-intervallumokat igényelnek.

Az EvoFluid CLX-PG használata, figyelembe véve az adott alkalmazáshoz szükséges minimális viszkozitást, kb. -30 ° C és + 150 ° C (röviden kb. 230 ° C) hőmérsékleti tartományt fed le, kevés hajlammal iszapot és lerakódásokat képeznek.

Az EvoFluid CLX-PG nem keverhető ásványi olajokkal vagy más szintetikus olajokkal (pl. PAO, észterek). Ezért mindig tanácsos öblíteni az EvoFluid CLX-PG-vel, mielőtt kicserélné. Használat előtt ellenőrizni kell a tömítést és a festék összeférhetőségét; szükség esetén a ház belsejét és a külsejét csak állandó kétkomponensű festékkel szabad festeni. A nitril-butadién-kaucsuk (NBR), a szilícium-szilícium-kaucsuk (MFQ) és a metil-vinil-szilikon kaucsuk (MVQ) kompatibilis tömítőanyagok.

 

Contact us

 

+36 30 310 3354 - Telefon

bővebben

Location

 

6400, Kiskunhalas, Alsószállás 40.

bővebben

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Hívjon Bennünket!

Hírlevelünk

Iratkozzon fel Oelheld Magyarország friss információkért, termék infókért. Adatkezelésünk